Loading color scheme

Euroregion Tour 2020_ Informace pro vystavovatele

Vážení vystavovatelé, zasíláme Vám odkaz na organizační informace k prodejní výstavě regionálních produktů při jubilejním 20. veletrhu CR Euroregion Tour 2020.

6. - 7. 3. 2020 v Eurocentru Jablonec nad Nisou

 

Své expozice/prodejní místa si můžete připravovat již den před akcí (ve čtvrtek 5. 3. 2020). Prosíme o nahlášení orientačního času, kdy si přijedete své prodejní místo připravit. Na Vaše místo Vás zavedeme, dáme Vám k dispozici parkovací kartu na Horní náměstí a na každé prodejní místo dostanete 1 poukaz na oběd v Restauraci Pod Rampou (přímo ve výstavním prostoru) na pátek i na sobotu.

V případě nejasností a dalších požadavků nás prosím kontaktujte, budeme se Vám snažit vyjít vstříc. Jako každoročně uspořádáme soutěž O nejlepší regionální výrobek, potravinu a suvenýr. Pro letošní rok jsou připraveny kromě památečních plaket také krásné dárky. Porota bude hodnotit v pátek od 9 do 9:45. Slavnostní vyhlášení potom proběhne na Velkém sále v pátek v 17h, po vystoupení pěveckého sboru Iuventus, gaude! Jména a fotografie vítězů vyjdou v sobotním vydání Deníku, noviny budou k dispozici v sobotu před zahájením 2. dne veletrhu.

Srdečně zveme také na seminář Bezmála zapomenutá řemesla.