Loading color scheme

Letní a baboletní akce a festivaly 2021_pozvánky pro vystavovatele

Vážení výrobci a řemeslníci,

termíny nejbližších akcí, které se nám, pevně věříme, podaří díky rozvolnění uspořádat, jsou:

sobota 14. srpna 2021Festival chutí příhraničí – Jelení Hora – pro výrobce českých potravin a nápojů i místní pěstitele. Bohatý doprovodný program. PozvánkaPřihláškaPravidla pro vystavovatele • Mapa

K akci vyjde polsko-česká sbírka tradičních receptů. Pokud chcete být součástí, zašlete nám krátký recept a fotografii/fotografie z přípravy nebo už hotové dobroty. Vaše recepty se tak stanou součástí polsko-české kuchařky.
Na akci bude vypraven autobus pro české návštěvníky a turisty se zastávkami v Jablonci nad Nisou, Smržovce, Tanvaldu a Harrachově. Doprava tam i zpět je v rámci projektu zdarma. Místo v autobuse je nutné zarezervovat na info@ohkjablonec.cz. Více info a časy odjezdů a návratů v červenci.

--

sobota 28. srpna 2021Vyrobeno pod Sněžkou – Jelení Hora – pro řemeslníky, rukodělné výrobce, skláře. Ukázky výroby vítány. Bohatý doprovodný program. Pravidla pro vystavovatele

Na akci bude také vypraven autobus pro české návštěvníky a turisty se zastávkami v Jablonci nad Nisou, Smržovce, Tanvaldu a Harrachově. Doprava tam i zpět je v rámci projektu zdarma. Místo v autobuse je nutné zarezervovat na info@ohkjablonec.cz. Více info a časy odjezdů a návratů v červenci.

--

a znovu i letos skleněný a řemeslný trh/venkovní Výstava regionálních produktů Železný Brod v sobotu a v neděli 18. a 19. září 2021 • Železný Brod – preferujeme skleněné a bižuterní produkty a další řemeslné výrobky. Ukázky výroby vítány. Bohatý doprovodný program. Přihláška

--

Plakáty a letáky k akcím tvoříme, sledujte web OHK nebo IG @jabloneckahospodarska

Pokud máte o některý z termínů zájem, chcete se přihlásit nebo jen poradit, zavolejte, napište na info@ohkjablonec.cz nebo se u nás zastavte: Jiráskova 9, Jablonec nad Nisou.

Těšíme se na Vás!

--

Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou a Krkonošská agentura regionálního rozvoje S.A.

T: +420 483 346 000 • M: +420 724 613 025

IG se pomalu dopéká, sledujte nás, info k akcím bude i zde

--

Letošní prodejní řemeslná výstava při veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour v Jablonci nad Nisou byla díky pandemii zrušena, ale je znám termín prodejní výstavy pro příští rok, 12.-13.3.2022. Pokud máte předběžně o akci zájem, napište, budeme s Vámi počítat.